PIKNIKIN

EHDOT

Emme ole vastuussa mistään vahingosta, olipa kyseessä fyysinen, henkilökohtainen, rahallinen tai muu. Näitä ehtoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.


SÄÄ: Kaikki varaukset ovat sään sallimia. Sateen sattuessa teemme kaikkemme kuivapiknikin järjestämiseksi joko muuttamalla katetulle paikalle tai siirtämällä ajankohtaa toiseen päivään tai kellonaikaan. Säästä johtuvista muutoksista ei hyvitetä.


SIJAINNIT: Paikkoja pidetään yleensä turvallisina varaushetkellä, mutta jokaisella on omat riskinsä ja saavutettavuusongelmansa - muistakaa, että nämä ovat julkisia tiloja, emmekä voi hallita maastoa, julkista käyttöä, säätä jne. Kerro meille ennen varauksen tekemistä. jos tarvitset apua piknikpaikalle pääsemisessä. Huomaa, että monilla paikoilla on epätasainen, vaikeapääsyinen maasto, mukaan lukien jyrkät rinteet, portaat, ruoho, epätasainen polkuja, hiekkaa, kiviä ja muita esteitä. Paikat muuttuvat usein luonnollisten prosessien (tuuli, sade, aaltotoiminta jne.) vuoksi, tästä syystä emme voi taata pääsyä.


KALUSTEET + SISUSTUS: Asiakas ottaa riskit, jotka liittyvät huonekalujen + sisustustavaroiden käyttöön.


VARAUS + PERUUTUS: Varauksen jälkeen piknikiä ei hyvitetä, mutta voit siirtää piknikin ajankohtaa 48 tuntia ennen nykyistä varaustasi veloituksetta. Huonon sään (rankkasade) sattuessa hyväksymme päivämäärän muutoksen lyhyelläkin varoitusajalla.


PIKNIKIN KESTO: Jos lähdet ennen kuin 2 tuntia on kulunut, pyydämme, että ilmoitat siitä meille. Tällä varmistamme, että tavaramme eivät jää ilman valvontaa. Olet vastuussa kaikista varastetuista/vaurioituneista tavaroista kahden tunnin aikaikkunan aikana.

OTA YHTEYTTÄ
Kysymys, ehdotus, yhteydenottopyyntö, tarjouspyyntö
Vastaamme 48 tunnin sisällä!
+358 45 2556355
aino@pikniks.fi
Hyväksyn tietosuojailmoituksen