Yritystapahtumista vuosipäivään,
varaa all-inclusive piknik minuutissa
Luksusta
luonnon keskellä
Katso mihin Aino käytti palvelua
36 sekunttia
Katso nyt
POLTTARIT
VUOSIPÄIVÄ
TREFFIT
SYNTTÄRIT
KOSINTA
Jätä ruudulliset peitot ja pajukorit kotiin ja lähde mukaan unelmiesi piknikille. Järjestämme upean piknikin valitsemaasi paikkaan ja siivoamme kaiken kun juhlat ovat ohi. Ainutlaatuisin, intiimein ja rentouttava tapa kokoontua rakkaittesi kanssa on täällä. Kyse on ensiluokkaisesta palvelusta, hyvästä ruoasta ja hauskanpidosta - kaikki yhdessä unohtumattomassa kokemuksessa.
Varaa piknik kuin varaisit ravintolasta pöydän.
BLUSH
Yhteistyökumppanimme BLUSH järjestää Tampereella piknikit. Blush on erikoistunut hääsuunnitteluun ja laajentaa nyt piknikkien maailmaan! Olemme innoissamme saadessamme heidät osaksi verkostoamme, ja toivomme, että sinäkin olet!
Blush tarjoaa piknikkejä, joista tulee varmasti unohtumattomia. Blushin ammattilaisten tiimi tietää, miten piknikille luodaan täydelliset puitteet: olipa kyseessä sitten romanttinen piknik puistossa tai yllätyssynttärit, he auttavat sinua suunnittelemaan kaiken viimeistä yksityiskohtaa myöten.
Tärkeintä on tunnelma
Kurkkaa Blushin sivut!
MITÄ ASIAKKAAMME AJATTELEVAT MEISTÄ
Palvelu on ehdottomasti joustavaa ja palveluntarjoaja haluaa ehdottomasti tarjota asiakkailleen parhaan kokemuksen. Meni meillä ihan parhaimpiin kokemuksiin😍

-SOFIA

Aivan ihana luksuspiknik rauhallisessa ympäristössä! Niin hienosti laitettu kaikki esille ja paljon plussaa peleistä :) Iso kiitos vielä! ❤️

-MIA

Täydellisesti järjestetty piknik-kokemus 🥰 Tullaan ehdottomasti ostamaan tämä palvelu uudestaan. Kiitos!!

-LINDA

Ihana kokemus! Kaunis kattaus ja mukavat istuintyynyt.

-SUVI

Kurkkaa miltä piknikillä näyttää
 
MITEN PÄÄSEN PIKNIKILLE?
Siivous
Piknikin loputtua me tulemme siivoamaan kaiken, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.
3
Nauttiminen
Sovittuna päivänä tuomme kaiken - kauniin piknikympäristön, herkullisen ruoan ja kaikki ekstrat - paikkaan, jossa voitte rentoutua. Sinun ainoana tehtävänäsi on vain saapua paikalle, nauttia ja rentoutua hyvässä seurassa.
2
Varaus
Voit varata piknikin suoraan lomakkeemme kautta. Saat mukauttaa piknikisi omanlaiseksesi erilaisilla ruokapaketeilla, valinnaisilla palveluilla sekä piknikin päivämäärällä ja sijainnilla.
1
JOKAINEN
PIKNIK
SISÄLTÄÄ
Ruoka ja juoma
Kun sanomme, että ruoka on yksi parhaista asioista, tarkoitamme sitä.

Piknik-menuihimme kuuluu erilaisia lihoja, juustoja, kauden hedelmiä, keksejä sekä makeita ja suolaisia yhdistelmiä - kaikki tarjoillaan kauniissa ympäristössä.

Tarjoamme myös vettä juotavaksi!
Tunnelma
Parasta piknikissämme on... no, että me teemme kaiken työn. Tulet vain paikalle ja nautit piknikistä.
PALVELU ALUSTA LOPPUUN
Piknikissä on kyse muustakin kuin pelkästä ruoasta.

Piknikin tulee olla kokemus: tapa paeta maailmaa ja tauko arjen hälinästä.

Siksi me Pikniksillä menemme yli ja pidemmälle, kun kyse on piknikistäsi. Pakettimme sisältävät kynttilöitä, peittoja, tyynyjä ja paljon muuta! Se on täydellinen tapa luoda ikimuistoinen kokemus, joka jättää sinut tuntemaan, että olet astunut toiseen maailmaan.
PIKNIKS MEDIASSA
''Forssin Pikniks-yritys toteuttaa tilauksesta piknikin, joka sisältää pöydän kattauksineen ja koristeineen, istuimet sekä ruoan ja juoman. Tarjottimelta löytyy muun muassa juustoja, leikkeleitä, kauden marjoja ja hedelmiä sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa.''
TURUN SANOMAT
Lue artikkeli