MIKÄ
PIKNIKS ON
Onko sinulla tulossa erityinen tilaisuus? Etsitkö täydellistä tapaa juhlia? Mikset järjestäisi piknikkiä?

Tiedämme, että elät kiireistä elämää. Mutta älä anna sen estää sinua juhlimasta elämäsi ihmisiä ja asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Me huolehdimme kaikista yksityiskohdista, joten sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia olostasi.

Piknikimme ovat kahden tunnin kokemus. Voit tuoda mukanasi perheesi, ystäväsi, lemmikkisi tai vaikka tehdä siitä yritystapahtuman. Me valmistamme ruoat ja kaiken muun, mitä tarvitsette erityiseen päiväänne, ja sinun tarvitsee vain rentoutua ja olla yhteydessä läheisiisi. Piknik on täydellinen tapa juhlistaa mitä tahansa tilaisuutta, syntymäpäivistä vuosipäiviin tai vain kiittääksesi.


JOKAINEN
PIKNIK
SISÄLTÄÄ
Ruoka ja juoma
Kun sanomme, että ruoka on yksi parhaista asioista, tarkoitamme sitä.

Piknik-menuihimme kuuluu erilaisia lihoja, juustoja, kauden hedelmiä, keksejä sekä makeita ja suolaisia yhdistelmiä - kaikki tarjoillaan kauniissa ympäristössä.

Tarjoamme myös vettä juotavaksi!
Tunnelma
Parasta piknikissämme on... no, että me teemme kaiken työn. Tulet vain paikalle ja nautit piknikistä.
PALVELU ALUSTA LOPPUUN
Piknikissä on kyse muustakin kuin pelkästä ruoasta.

Piknikin tulee olla kokemus: tapa paeta maailmaa ja tauko arjen hälinästä.

Siksi me Pikniksillä menemme yli ja pidemmälle, kun kyse on piknikistäsi. Pakettimme sisältävät kynttilöitä, peittoja, tyynyjä ja paljon muuta! Se on täydellinen tapa luoda ikimuistoinen kokemus, joka jättää sinut tuntemaan, että olet astunut toiseen maailmaan.
UUTISKIRJE
Tilaa uutiskirjeemme, saat ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista, sijainneista ja salaisista tarjouksista.